Komoly fenyegetéseket kapott B. László, akit azzal vádolnak, hogy 2017 novemberében meggyilkolta VV Fannit, majd a holttestet a Dunába dobta – írja a Bors.

Mióta a férfi házi őrizetben van, ismét elérhető telefonon és interneten is. Sokan úgy gondolják, hogy mivel ő a gyilkosság egyetlen vádlottja, biztosan ő a tettes.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az előzetes letartóztatással ellentétben, házi őrizetben már mindent csinálhat a vádlott, kivéve, hogy elhagyja a számára kijelölt helyiséget. Így persze újra elérhető interneten, telefonon, és természetesen mindenhol kap hideget-meleget. Volt azonban egy üzenet, amit már nem lehetett szó nélkül hagyni, ugyanis az írója testi sértéssel fenyegetőzött" – mondta a férfi korábbi védője, egyben nagybátyja, dr. Brodmann Péter a Borsnak. Az ügyvéd idézett is az említett levélből: 

Igazi féreg vagy. A börtönben fogsz megrohadni. Teszek róla, hogy megismerkedj az ottani kemény fiúkkal, akik már nagyon várnak! 

A fenyegetőző nem érte be egy levéllel, a férfi családjának is nekiment.

Forrás: Blikk

"Ugyanaz az illető, aki a vádlott édesapjának, a testvéremnek is így írt: rohadjatok meg, hogy gyilkost neveltetek!  Persze mindezt névtelenül, arcát nem vállalva tette. A vádlott hiába kérte a levélírót, hogy fedje fel magát, nem tette. Nem sokkal később azonban fény derült a kilétére. Fanni egyik közeli ismerőse volt a megfélemlítések mögött – árulta el az ügyvéd.

Miután kiderült, hogy a levélíró VV Fanni egyik közeli ismerőse, B. László és családja nem kapott több hasonló üzenetet.

Ahogy korábban írtuk, B. László múlt héten kedden állt bíróság elé. A vád szerint 2017. november 20-án meggyilkolta VV Fannit, hogy pénzt szerezzen tőle. Másnap összekötözte a holttestet, nehezéket tett rá, majd a Dunába dobta. A Hatóságoknak nem sikerült megtalálniuk a holttestet. Az ügyészség nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal vádolja.