D. Csaba az elmúlt években gyilkolhatott Budapesten, Belgrádban és Amszterdamban is, ezek közül két gyilkosságot már beismert. A bérgyilkost tavaly márciusban fogták el egy prágai hotelben, majd a cseh hatóságok júliusban kiadták Magyarországnak. Ma a bíróság meghosszabbította a letartóztatását.

A rettegett bérgyilkos először Amszterdamban gyilkolhatott, amikor 2018 nyarán, fényes nappal bement az egyik belvárosi étterembe és lelőtt egy 62 éves maffiózót, aki horvát és holland kettős állampolgár volt.

Forrás: Origo

Ezek után, 2018 szeptemberében 11 kiló kokaint akart eladni egy magyar vállalkozónak. Megbeszélt vele egy találkozót a Szilas patakhoz. Kokain helyett azonban édesítőszert tett az 1 kilós csomagokba.

Amikor a vállalkozó behajolt az autóba, hogy ellenőrizze az árut, D. Csaba fejbe lőtte.

A holttestet beledobta a patakba.

Tavaly januárban egy családapát gyilkolt meg Belgrádban. A férfi épp összecsukta a babakocsit, hogy betegye a kocsijába, amikor D. Csaba és a társa megálltak mellette egy fehér autóval. A bérgyilkos kiszállt az autóból, odament a férfihoz, elővett egy fegyvert és mellkason valamint fejbe lőtte.

Ma a bíróság az ügyészség javaslatára három hónappal meghosszabbította D. Csaba letartóztatását. A végzés ellen a védelem fellebbezett, így az még nem végleges.

D. CsabaForrás: police.hu

D. Csaba a budapesti és a belgrádi gyilkosságot már beismerte. A magyarországi és az amszterdami emberölést összevonva, itthon fogják tárgyalni. Szerbiában a távollétében hozhatnak majd ítéletet, amit az itthoni letöltése után kezdhetnek majd meg.