Egy népszerű internetes hirdetési oldalon árult tűzifát egy férfi. Három embert csapott be, volt akitől 23 ezer forintot csalt ki, és volt akitől ennek majdnem a dupláját. 

Miután mindegyik vevővel megállapodott a tüzelő áráról és mennyiségéről, a férfi a fiával kiszállította azokat a megadott címekre. Az első két helyen csak azután vették észre az áldozatok, hogy kevesebb fát kaptak a megbeszéltnél, hogy a csalók már elmentek. Ezért felhívták a férfit, aki megígérte nekik, hogy később leszállítja a hiányzó tüzifát is, de ez valójában esze ágában sem volt. A harmadik helyszínen már a lepakolásnál feltűnt a vevőnek, hogy kevesebb fát kap, mint amiről megegyeztek, amit a csaló férfi azzal magyarázott, hogy az előző helyeken több fát pakoltak le, ezért egy keveset engedett az árból. 

A férfi 23.000 és 40.000 Forint közötti összeggel csapta be a vevőit. 

Ráadásul mindezt 18 évesnél is fiatalabb fiával együtt tette. Ahogy mondják súlyosan megszegte szülői kötelezettségét, helytelen erkölcsi példát mutatva ezzel. Ráaádsul nem csak őt, fiatalkorú fiát is bűnösnek találtak és már jogerősen el is ítéltek.

Az Egri Járási Ügyészség indítványozta halmazati büntetésül a férfi felfüggesztett börtönbüntetését és pártfogó felügyeletét kérte.