A nő teste mellett órákig csak elsétáltak az emberek, mire valaki segítséget hívott hozzá és észrevették, hogy nagy a baj. Akkor már nem élt - írja a Blikk.

Jövő héten töltötte volna be 34. születésnapját az a nő, aki vidékrőé költözött fel Budapestre.Családja vidéken maradt, de tartotta velük a kapcsolatot, rendszeresen járt hozzájuk haza. 10 éves kisfához is, aki az apjánál van. 

A nőnek nem volt mobiltelefonja és Facebookját is csak ritkán használta. Ismerőse szerint nagyon jószívű volt az asszony. Elképzelésük sincs, hogy ki és miért ölhette meg.

Egyszerűen nem tudom elfogadni azt, ami történt! Tudnom kell, ki volt képes ilyen szörnyűségre és mi volt az indoka?! Pénz, szerelem, vagy bosszú... ?! Semmi nem érhet annyit, hogy elvegye egy másik ember életét - mondta a nő egy barátja a Blikknek.

Terve az volt, hogy hamarosan visszatér vidékre. Itteni barátai keveset tudtak róla, nem tudták hol és kivel lakik, hogy esetleg rossz társaságba keveredett volna. Továbbra is nagy erőkkel keresik a nő brutális gyilkosát, de egyelőre nincs nyoma.