Egyetlen konkrét intézkedéssel jár Karácsony Gergely klímavészhelyzete: nem fizeti ki a nyugdíjasoknak ígért 20 ezer forintos fűtéstámogatást, megszegte az ígéretét

Fővárosi Közgyűlés, Városháza, Karácsony Gergely 2019.11.27.
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely a klímavészhelyzetre hivatkozva nem fogja teljesíteni azt az ígéretét, hogy minden budapesti nyugdíjas évente 20 ezer forintos fűtéstámogatást kap. A balliberális főpolgármester a köztévében leplezte le magát, ahol arról beszélt, hogy a klímavészhelyzet azt jelenti, hogy" van egy zsinórmérték, és mindent abból a szempontból nézünk, hogy ami fűti a várost, azt nem támogatjuk". 
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely furcsa klímapolitikájának jó eséllyel a nyugdíjasok lesznek a kárvallottjai. Az időseknek 20 ezer forintjukba kerülhet, hogy a balliberális főpolgármester azt nyilatkozta, ami fűti a várost, arra nem ad pénzt.

Karácsony Gergely a Városházán Fotó: Hirling Bálint - Origo

Szó szerint ezt mondta Karácsony tegnap este a köztévében:

A balliberális főpolgármester szavait nem lehet másképp értelmezni, mint hogy pont a klímapolitika miatt nem fogja végrehajtani azt az ígéretét, hogy minden évben 20 ezer forintos fűtéstámogatást kapnak a nyugdíjasok. Azaz, a baloldali klímapolitika az állampolgárokkal fizetteti meg a költségeket.