Az 53 éves nő idős embereket fosztott ki az átverésükkel. Ápolónőként és gyógymasszőrként kínálta fel nekik a szolgálatait.

Tavaly október végén egy csepeli piacon szólított meg egy idős asszonyt az 53 éves B.-né P. Erika azzal, hogy ápolónőként és gyógymasszőrként dolgozik. Felajánlotta neki, hogy megmasszírozná.

A nő elfogadta az ajánlatot. Helyben elkezdte masszírozni és közbenészrevétlenül kikapcsolta az asszony nyakláncát, aztán eltette. Decemberben és januárban, szintén Csepelen, ugyanezzel a módszerrel egy idős asszonyt és egy férfit fosztott ki. A három idős embertől, 

több, mint 350 000 forint értékben lopott a csaló.
Kamerafelvételek alapján a rendőrök rájöttek, kit kell keresniük. A nőt január 14-én fogták el nagytétényi lakásában, ahol több mint félmillió forint készpénzt és valószínűleg lopott ékszereket találtak és foglaltak le.

Őrizetbe vették a nőt, majd javasolták a letartóztatását, amit január 16-án a bíróság el is rendelt. A nyomozás közben kiderült, hogy több áldozata is lehet. Arra kérik az embereket, hogy akivel hasonló történt, jelentkezzen a rendőrségen.