Közel 36 millió forinttal tartozik a NAV-nak a showman, ezért az ügyészség azt indítványozta, hogy kerüljön börtönbe Győzike. 

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt a Nógrád megyei férfi és társai ellen amiatt,

mert körülbelül 35 millió forint adót nem fizettek meg.

A celeb ügyvédje úgy fogalmazott a Blikknek, a hatóság abban látja a problémát, hogy ezek a számlák nem Győzike nevére szólnak, mert a családi cég számlázott.

GyőzikeForrás: Instagram/gaspargyozo

Az ügyészség börtönbe küldené Győzikét azzal, hogy legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhasson és szeretnék, ha elrendelnék a 2013-ban adócsalás miatt kiszabott 1 év 8 hónapos büntetés letöltését is.

Győzike ellen korábban üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás,

egy közel 20 millió forintos tartozás miatt emeltek vádat.

Abban az ügyben egy lízingelt luxusautó szerepelt. A nyomozók szerint ezután nem fizette meg az adót a showman, aki szerint ez hazugság, mert ezt az összeget már korábban rendezte.

2017 óta tart a kálváriánk, nem tudunk ettől szabadulni. Olyan ez az egész, mintha valakinek szúrnánk a szemét, ezért tönkre akarna minket tenni - mondta a Blikknek Győzike, akiért a lányai is aggódnak, főleg a kisebbik lánya.

Apa sokszor rosszkedvű, látszik rajta, hogy sokat idegeskedik, aggódik és fél. Attól féltjük, hogy felemészti őt az egész ügy, pedig bírnia kell még a harcot - mondta Virág.

Győzikének van mitől félnie ugyanis akár 20 hónapra is börtönbe kerülhet.