Vágólapra másolva!
A Civil Összefogás Fórum (CÖF) a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét, Dézsi Csaba Andrást támogatja a győri időközi polgármester-választáson - közölte a CÖF szóvivője a megyeszékhelyen. Ifj. Lomnici Zoltán azt mondta, az egész magyarság érdekelt abban, hogy Győr az ország egyik legjobban fejlődő, kiemelkedő gazdasági és kulturális teljesítményt nyújtó megyeszékhelye maradjon.
Vágólapra másolva!

A város eddigi teljesítménye a győrieket dicséri, azonban nem szabad lebecsülni azt a tényezőt sem, hogy kik vezetik a várost - mondta. Úgy fogalmazott:

"egy nemzettest vagyunk, és ha bármelyik testrészünket fájdalom éri, az az egészet áthatja".

Ez nemcsak Győrre vonatkozik, hanem Miskolcra, Szegedre, Pécsre, Dunaszerdahelyre, Beregszászra, Székelyudvarhelyre, Szabadkára is - tette hozzá. Jelezte, a CÖF-nek működik képviselete Győrben, és több száz győri vesz részt a rendezvényeiken.

Ezek az emberek fontosnak tartják, hogy Győr fejlődése töretlen maradjon. Ez vonatkozik a város gazdag értékmegőrző és -teremtő kulturális sokszínűségére is, amelyben ugyancsak kiemelt szerepe van a Fidesz-KNDP-s városvezetésnek - mondta ifj. Lomnici Zoltán.

Dunst Eszter, a győri CÖF Klub vezetője úgy fogalmazott, hogy látják, október 13-a óta mi történik Budapesten, és ezt szeretnék elkerülni. Mint mondta,

"nem pancser városvezetőkre van szükség képtelenebbnél képtelenebb ötletekkel, hanem hozzáértő, határozott városvezetőre, aki ismeri az állam, a közigazgatás és a város működését".

Dézsi Csaba András ilyen ember - fűzte hozzá.

Győrben vasárnap tartanak időközi polgármester-választást