Megszünteti a lovas rendészetet Miskolcon a balliberális vezetés

Vágólapra másolva!
A kampányban megígértekkel ellentétes döntéseket hozott több megyei jogú városban a balliberális többségű közgyűlés. Érden, Szombathelyen és Miskolcon is több ügy borzolja a kedélyeket. Nem tartják be a választási ígéreteket, cenzúrázzák a helyi lapot, vagy ott spórolnak, ahol nem kellene – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Megszűnik márciustól a lovas rendészet Miskolcon, amely a magasabb bűnözési rátájú külterületi városrészekben komoly elrettentő erővel bír a bűnelkövetésre hajlamos személyek körében – közölte a Magyar Nemzetnek nyilatkozó Hollósy András, a Fidesz–KDNP helyi képviselőcsoportjának szóvivője.

Hollósy elmondta:

A Fidesz és a KDNP önkormányzati képviselői fel vannak háborodva amiatt is, hogy nem kaptak tájékoztatást a szociális tüzelőanyag osztásáról.

Alakszai Zoltán, a helyi Fidesz-frakcióvezető közölte:

helyben azt tapasztalják, hogy éppen azokban a körzetekben kaptak a rászorulók kevesebb tűzifát, ahol kormánypárti képviselőt választottak meg.

Új ügyvezető-főszerkesztőt nevezett ki tegnap az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. élére a Pest megyei város balliberális többségű közgyűlése.

Kövesdi Péter, akit egy szakmainak mondott grémium választott ki a pályázók közül,

a Népszavától érkezett Érdre.

Rá is fér az érdi médiára a szakmai erősítés, mert a közelmúltban az okozott botrányt a városban, hogy nem sokkal a nyomdába küldés előtt, a tördelt városi újságból kivették Aradszki András Fidesz–KDNP-s országgyűlési képviselő nyilatkozatát – mondta ironikusan a polgári napilap egyik helyi forrása, hozzáfűzve:

Szombathelyen, ahol Nemény András balliberális polgármester a megválasztása után láthatóságot és átláthatóságot ígért, sokan értetlenül állnak a városvezetés ténykedése előtt.

Horváth Attila alpolgármester novemberben a piacfelújítás kapcsán arról beszélt, hogy

Később hozzátette azt is: megvizsgálják, hogy ezt az uniós pénzt hogyan tudják másra fordítani.

Csütörtökön viszont arról döntött a közgyűlés, hogy mégiscsak kipótolják az elnyert 1,2 milliárd forintos pályázati pénzt a hiányzó forrással.

Ellenkező utat járt be a Nagyszálló ügye, mert Nemény a kampányban azt ígérte: megválasztása esetén a város megvásárolja a Nagyszállót.

Ám amikor a város élhetett volna januárban az elővásárlási jogával, akkor nem léptek.