A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Ma
Változóan felhős időre számíthatunk az ország délnyugati felén többórás napsütéssel, északkeleten több felhővel. Csak estefelé alakul ki északon zápor. A DNy-i szél időnként megerősödik. 9 és 16 fok között alakul a hőmérséklet, kora tavaszias időnk lesz.

Vasárnap
Hajnalban, illetve estefelé valószínű erősebb felhőzet, ekkor eső, zápor is előfordul. Napközben szakadozottabb lesz a felhőtakaró, pár órás napsütés is ígérkezik. Az ÉNy-i szél többfelé lesz erős. 10-15°C várható délután.

Hétfő
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és főleg a nap első felében alakul ki eső, záporeső. A DNy-i szél megerősödik. Egyelőre marad a 12°C körüli enyheség.

Kedd
Eleinte borult időre, többfelé esőre van kilátás, majd délután csökken a felhőzet, az addigi esőt ÉNy-on már hózápor válthatja fel. Többfelé viharossá fokozódik az ÉNy-i szél - erős hidegfront érkezik. 5-10 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Szerda
A napsütést gyakran zavarják felhők, melyekből elszórtan záporok, hózáporok fordulnak elő. Erős marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2-7 fok között alakul.