Megölte, és elásta a barátnőjét egy szegedi nő

Előkerült a magyar prostituált gyilkosa  megfojt fojtogat családon belüli erőszak megöl
Vágólapra másolva!
Vádat emeltek egy szegedi nő ellen, aki a Csongrád Megyei Főügyészség szerint egy vita után megölte, majd elásta barátnőjét.
Vágólapra másolva!

A két nő együtt élt egyikük szeged-tápéi házában. 2017 májusában vita, majd verekedés tört ki közöttük:

rugdosták és ököllel ütötték egymást.

Az egyik nő a másik fejét is többször eltalálta. Miután a barátnő a földre zuhant, nadrágszíjjal, majd kézzel fojtogatta.

Az áldozanak betört a koponyája, de végül abba halt bele, hogy megfulladt.

A gyilkos barátnő ezután kihúzta áldozata holttestét a házból, az udvaron lévő, medencének kiásott üregbe dobta,

amit letakart egy lepedővel, bambuszdarabokkal és forgáccsal is beszórta, végül grillgyújtó folyadékkal leöntötte és meggyújtotta. Az összeégett testet később csemperagasztóval, majd földdel temette be, és a területen sziklakertet alakított ki.

A nyomozás során kiderült, hogy az áldozatnak volt egy másik szegedi háza is, ennek az albérlőjével a gyilkossággal vádolt assszony elhitette, hogy a lakás tulajdonosa évekre börtönbe került,

így 14 hónapon keresztül a bérleti díjat - mintegy 560 ezer forintot - ő szedte be.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság február 26-án gyilkosság gyanújával gyanúsítottként hallgatta ki a nőt, aki beismerő vallomást tett. Először azt mondta, hogy barátnője holttestének eltüntetésében egy ismerősétől kért segítséget, de később ezt megváltoztatta.

A főügyészség a letartóztatásban lévő szegedi nőt gyilkossággal, nagyobb kárt okozó csalással és hamis váddal vádolja. Az ügyben a Szegedi Törvényszéken döntenek majd.