Baltával végzett egy idős házaspárral egy hódmezővásárhelyi férfi és az élettársa, aztán rájuk gyújtották a házat. A kegyetlen mészárlást végül egy fergeteges bulival ünnepelték meg.

A párost másfél évvel a gyilkosság előtt, szívességből fogadta be a 86 éves férfi, és 78 éves felesége. Hamar világossá vált számukra, hogy a fiatal pár rendszeresen iszik, és agresszívan viselkedik. A nyugdíjasok ettől megijedtek. Arra kérték a fiatalokat, hogy keressenek maguknak másik lakást.

A pár nem engedelmeskedett nekik, ehelyett újra lerészegedett, amire gyógyszert vettek be, és baltával támadtak idős főbérlőikre.

Egyikük kicsalta a férfit a konyhába, ahol a másik már várta őt egy baltával és addig ütötte vele a fejét, míg szörnyet nem halt.

Felesége, aki mindezt végignézte, rémülten sikoltozni kezdett,

mire a pár őt is fejbe vágta a náluk lévő baltával.

Miután a nő is holtan esett össze, felrobbantották a gázpalackot, hogy eltüntessék a bűnjeleket,

és hogy a nyugdíjas párnak esélye se legyen életben maradni.

Ezután, mint aki jól végezte dolgát, maguk mögött hagyták a füstölgő házat a holttestekkel együtt, és elindultak bulizni.  Amikor visszatértek, döbbenten látták, hogy a ház nem égett le,

ezért még egyszer felgyújtották.

Ezután viszont már nem tudtak messzire menekülni, a gyilkosság híre ugyanis elterjedt. Elfogták őket a rendőrök.

Kedden a bíróság előkészítő ülést tart az ügyükben Szegeden, ahol kiderül, hány évet kapnak. Ha a bíró úgy találja, hogy előre kitervelten gyilkosságról volt szó, akár életfogytiglant is kiszabhat rájuk - írja a Bors.