A Fidesz támogatja a kormány tanárokat védő terveit

Vágólapra másolva!
Elfogadhatatlan, hogy fizikailag fenyegessék, bántalmazzák a tanárokat, nincs mentség az ilyen pedagógusok elleni erőszakos viselkedésre, sem a diáknak, sem a szülőnek. Nem mentség a szociális helyzet sem - minderről Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője beszélt annak kapcsán, hogy az elmúlt napokban több olyan eset látott napvilágot, amikor szülők vagy diákok támadtak tanárra.
Vágólapra másolva!

A Fidesz és a KDNP frakciószövetsége támogatja, hogy a kormány lépéseket tegyen a pedagógusok védelméért - közölte a kormánypártok nevében Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője. A fideszes politikus rámutatott:

Teljesen mindegy, hogy mely magyar településről van szó, teljességgel elfogadhatatlan, hogy pedagógusokat terrorizáljanak egyes diákok - jelentette ki.

Hozzátette: elfogadhatatlan, hogy fizikailag fenyegessék, bántalmazzák a tanárokat. Nincs mentség az ilyen pedagógusok elleni erőszakos viselkedésre, sem a diáknak, sem a szülőnek. Nem mentség a szociális helyzet sem - hangsúlyozta. Böröcz László kiemelte,

Kiemelte: az ilyen erőszakos légkör tönkreteszi nemcsak a pedagógust, hanem az osztályközösséget, akár az egész iskola légkörét is. Ezért örömmel halljuk, hogy a kormány fel akar lépni a pedagógusbántalmazással szemben; a Fidesz és a KDNP frakciója támogatja, hogy a kormány lépéseket tegyen a pedagógusok védelméért - közölte.