Lánya sejtette, ki ölte meg az Albertirsán elásott nőt

Albertirsa, gyilkosság, 56 éves férfi megölte a 42 éves élettársát
Vágólapra másolva!
Tavaly ősszel egy tragédia híre borzolta fel az albertirsaiak nyugalmát. Egy férfi zsineggel megfojtotta a párját, és utána elásta a szomszédos telken lévő félkész, üresen álló ház pincéjében. Hónapokig azt mondta mindenkinek, hogy az áldozata elköltözött, és nem tudja hol van, aggódik érte. A férfi ivott és korábbi feleségét is többször bántotta, emiatt többször börtönben is volt.
Vágólapra másolva!

A gyilkosság tavaly augusztus végén történt. Egy reggelen összevesztek élettársával albertirsai házukban.

A nő közölte párjával, hogy el akarja hagyni, amire a férfi egy zsineggel megfojtotta a nőt, és utána elásta egy félkész ház pincéjében.

Itt találták meg az áldozat holttestét Fotó: Polyák Attila - Origo

Évának azért kellett meghalnia, mert párja folytonos féltékenykedési jelenetei miatt el akarta hagyni a férfit. Az áldozat lánya érezte, hogy a férfi valamit titkol.

Amikor nem értem el telefonon anyut, azonnal tudtam, hogy baj van, és minden létező módon elkezdtem keresni. Sokan a segítségemre voltak, jártuk a környező erdőket, és plakátokat is kitettünk. Anyu párja is részt vett a keresésben, közben pedig azt próbálta elhitetni velünk, hogy anyu magától költözött el tőle.

– mondta Regina.

Forrás: Police.hu

Eltűnése után a nő végig a férfire gyanakodott. Az elején azt hitte, édesanyját fogva tartja a társa. De amióta megtudta, mit tett vele, retteg, hogy sosem fogja kiheverni a történteket.

– mondta el a temetés után a Blikknek Regina.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Regina édesanyját nemrég, egy Pest megyei település katolikus temetőjében helyezték végső nyugalomra.