Brutálisan kínozta az egész családját egy mezőberényi férfi

Vágólapra másolva!
A férfinak hat gyereke volt, akiket most elvettek tőle, mert brutálisan bánt velük. Ütötte, falhoz és szekrényhez vágta őket, az egyiküket pedig cipővel pofozta meg, és egy kést döfött a tenyerébe – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 32 éves férfinak és a feleségének hat gyerek volt, ezek közül ötöt már korábban kiemeltek a családból a hatóságok. Azt viszont engedélyezték, hogy meghatározott időre visszakerüljenek a szüleikhez,

így január közepétől a hónap végéig mindannyian otthon voltak.

A férfinak nem volt munkája, egész nap számítógépen játszott. Szokásosan ingerült volt, amikor a gyerekek otthon voltak, naponta, különféle módokon bántotta a családját.

Az egyik 3 éves fiút többször azzal büntette, hogy nem hagyta éjjel aludni, légycsapóval verte a kezét és a lábát. Ezek után felkapta, földhöz vágta majd a szekrénynek dobta.

A 7 éves fiát úgy arcon ütötte, hogy bevérzett a szeme alatt, a tenyerét megszúrta egy késsel, egy cipővel pedig úgy megütötte az arcán, hogy elindult az orra vére.

A feleségét többször megütötte, megrúgta, a fejét pedig a falba verte.

A család úgy menekült meg az agresszív férfitól, hogy áramütést kapott. Kórházba kellett őket vinni.

– mondta a Borsnak a család egyik rokona.

A férfit a napokban letartóztatták. A rokon szerint ennek épp itt volt az ideje. Elmondása szerint a gyerekek piszkosak voltak és nem is adtak nekik enni rendesen.