Egy nő Salgótarján belvárosában kínált ágyneműket idős embereknek. Két férfitől több, mint ötmillió forintot csalt ki és lopott el az asszony, 4 év börtönre ítélték.

2018 tavaszán a nő eladott egy idős férfinek három garnitúra ágyneműt, majd később visszakérte tőle ezeket, de a pénzt cserébe nem adta vissza.

Az asszony a férfi bizalmába férkőzött, elhitette vele, hogy szerelmes.

Később 600 ezer forintért ékszereket vetetett a férfival. Aztán azt kérte tőle, hogy fizesse ki helyette egy autó előlegét. Ezután újabb 300 ezer forintot kért tőle. Azt mondta, azért kell neki, mert kevés volt az addigi előleg, amit már kifizettek. A nő vérszemet kapott. Még egymillió forintot kért, de a férfinek már elfogyott a pénze, ezért hitelt vett fel, majd együtt elmentek az autót megvásárolni, amit a nő saját nevére íratott.

Egy másik időskorú férfit 2018 őszén ismert meg a csaló. Neki is ágynemű garnitúrát kínált a belvárosban. A férfi a vásárlás miatt beengedte lakásba a nőt, így kihasználta az idős férfi figyelmetlenségét. Tőlemajdnem 1,5 millió forintot lopott el. Néhány nap múlva a nő egy társával visszament hozzá, evőeszközt kínáltak a férfinak. A nyugdíjas azt hitte, ha beengedi őket, a korábban ellopott pénzről fognak beszélni, de amíg a nő ismeretlen társa szóval tartotta őt, addig a nő egy másik szobában ismét lecsapott. Több, mint 2 millió forintot lopott el tőle. A nőt bűnösnek találták csalás és lopás vádjában és 4 év börtönre ítélte a Salgótarjáni Járásbíróság.