A férfi autóval ment a nőért, aki elköltözött tőle. Többször megütötte, előtte a hajánál rángatva akarta a kocsiba erőszakolni. Az ügyészség személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt emelt vádat ellene.

A férfi és a nő közötti élettársi kapcsolat 2019 nyarára megromlott, ezért a terhes nő június 23-án elköltözött, visszament a nagyszülei hajdúszoboszlói házába. Másnap megbeszélték, hogy a férfi elmegy hozzá, és beszélnek a kapcsolatukról. A férfi autóval ment oda, a nő kiment hozzá az utcára.

Azt mondta a nőnek, hogy szálljon be a kocsiba, de ő nem akart. A férfi ettől ideges lett és belökte a nőt a hátsó ülésre, az ajtót is megpróbálta rázárni, de nem sikerült neki.

A nőnek sikerült kimenekülnie az autóból. Beszaladt az udvarra. A férfi utánament és kétszer ököllel arcon vágta, majd a hajánál fogva vonszolta maga után a kocsihoz. A nő nagyapja észrevette, hogy mi történik, és segíteni akart az unokáján. A férfi őt könnyen ellökte. Ezek után valahogy a nő is elesett. A férfi hirtelen beült az autójába és elhajtott. Az ügyészség az javasolja, hogy a bíróság ítélje a férfit felfüggesztett börtönbüntetésre.