2018 őszén egy nő és az élettársa megtámadott és kirabolt egy idős asszonyt körösladányi otthonában. A páros azóta is őrizetben van, a rendőrök most zárták le a nyomozást.

A most 46 éves nő és 24 éves élettársa, bementek az akkor 88 éves asszony házába és pénzt követeltek tőle. Az asszony udvarán talált vascsővel először a fején ütötték meg, majd kezét, hátát is ütni kezdte és a földre lökte őt, ahol bele is rúgott. Utána kutatni kezdtek az asszony lakásában, ahol mobiltelefont, pénzt és ékszereket találtak.

Mielőtt elmentek volna, a nő a földön fekvő idős asszony kezét és lábát megkötözte, száját betömte és így hagyták magára.

Az asszony le tudta venni magáról a kötéseket, de segítséget így sem tudott hívni. Másnap reggel szomszédai keresték őt, de mivel nem nyitott ajtót, értesítették a gondozóját. Így találtak rá a szomszédok a gondozóval az életveszélyes állapotban a földön fekvő asszonyra.

Forrás: police.hu

A támadókat a rendőrök két nap alatt elfogták és a mai napig letartóztatásban vannak. Az ügyben arendőrség a nyomozást lezárták a vizsgálatot és az iratokat továbbították a Békés Megyei Főügyészségre.