A kedd esti balesetben egy taxis ütközött össze egy vétlen autóssal a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. Az ütközéstől a szalagkorláton átborult a vétlen sofőr autója, aki a helyszínen meghalt. Kiderült, hogy a 38 éves Halgas Tibor volt az, aki korábban a Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr és több másik csapat focistája is volt.

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián a baleset után pár perccel érkezett a helyszínre. Egyből kiszállt autójából és a felborult roncshoz sietett.

Ő is próbálta megakadályozni, hogy 

az autó tovább csússzon a mély árokba. 

Adrián nem akarja, hogy hősként tekintsenek rá, úgy érzi, emberi kötelességét teljesítette.

Öten-hatan voltunk, akik megpróbáltunk segíteni. A többiek hoztak kötelet, amivel két oldalról próbáltuk tartani az autót. Az ugyanis egy szakadék tetején volt. Ha csak egy kicsit is megbillent volna, biztos lezuhan. Akkor semmi esélye nem lett volna a sofőrnek, bár ugye sajnos így sem sikerült megmenteni az életét. Közben ketten hívták a mentőket, a tűzoltókat és a katasztrófavédelmet  – mondta el a Ripostnak a férfi.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ezután a fiú egy másik emberrel együtt leereszkedett a roncshoz, hogy megnézze, hányan ülnek az autóban, de olyan sötét volt bent, és annyira összezúzódott az autó, hogy nem tudtak kiemelni belőle senkit. Ezután beszéltem a baleset másik résztvevőjével, aki a lábát fájlalta és folyamatosan azt kérdezgette, hogy hogy van a felborult autóban lévő sofőr, de sajnos nem tudtam neki mit mondani. Még akkor is ott maradtunk, amikor megjöttek a tűzoltók és a mentők, mindent megtettünk, amit egy civil ember megtehet - tette hozzá a férfi.