Petíciót indítottak Jávor Benedek leváltásáért

2020.02.07. 15:44

Online petíciót indít Jávor Benedek leváltásáért a Mindennapok Női Szemmel Egyesület az ellenzéki politikus Novák Katalinra, a Fidesz alelnökére tett elfogadhatatlan kijelentése miatt - jelentette be az egyesület elnöke pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Király Nóra közölte: Jávor Benedek közösségi oldalán egy közéleti szereplőt, egy nőt, egy három gyermekes családanyát olyan alpári, primitív módon sértett meg, ami elfogadhatatlan Magyarországon.

Jávor Benedek elfogadhatatlan kijelentéseket tett Novák KatalinraFotó: Polyák Attila - Origo

Jávor Benedek Karácsony Gergely megbízásából január 1-je óta képviseli Budapestet, a budapestieket Brüsszelben - emlékeztetett Király Nóra, aki arra szólította fel a főpolgármestert, hogy azonnali hatállyal vonja vissza Jávor Benedek brüsszeli megbízatását.

Ennek érdekében az egyesület a noiszem.hu honlapon online petíciót indít, amit IDE kattintva lehet elérni - közölte.

Jávor Benedek a Fidesz alelnökének, Novák Katalinnak a keddi római, Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőnél tett látogatásának apropóján azt írta angol nyelvű Twitter-üzenetében, hogy imádkozik, hogy ne legyen kavarodás a meghívókban, és Novák Katalin "nehogy véletlenül egy ungabunga parti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett".

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK