Másfél évtizeddel a szexuális zaklatás után tud beszélni

Vágólapra másolva!
A megerőszakolt nő, Carlyn Thompson 14 éves kora óta ismerte fiai barátját, Gregory Houslint. Mindannyian London mellett, Watfordban éltek. A férfi aztán 2005-ben, amikor betöltötte a 23-at, egyik nap átment, és megerőszakolta a nőt, miután teázás közben kedvesen elbeszélgettek – írja a Bors a Daily Mail cikke alapján.
Vágólapra másolva!

Miután a nő gyerekei befejezték az iskolát, elköltöztek, de a későbbi támadó jóban maradt az anyukával, néha meglátogatta otthon.
Egyik ilyen látogatás során a nő teát főzött a fiúnak, és beszélgettek. Csakhogy a fiú akkor sem emnt el, amikor már nagyon késő volt, és a nő egész egyszerűen kinyitotta neki az ajtót, és kérte, hogy menjen el. Ehelyett letépte a nő ruháját, és megerőszakolta.
A nőnek csak az erőszak után sikerült elmenekülnie. Azonnal hívta a rendőröket. Az erőszakoló öt és fél évet kapott, négy év után szabadult a börtönből.
A fiú a bíróságon azt állította, hogy a nő évekig flörtölt vele, és hogy a szex közös megegyezésen alapult.
Thompson korábban is beszélt már az erőszakról, de most, 58 évesen feladta az anonimitását, és végre képes úgy beszélni róla, hogy az emberek arcokat is tudnak társítani a történet mellé.