Tatabányai családirtás: brutális módon végzett gyerekeivel az apa

2020.02.10. 08:07

Szörnyű részletek derültek ki a múlt pénteki tatabányai tragédiáról. A szelíd, családszerető férfiként ismert apa vascsővel esett neki gyermekeinek és feleségének, végül két kisgyerekét megölte, majd magával is végzet.

Egy vascsővel verte agyon gyerekeit M. Ferenc múlt héten Tatabányán - írja a Bors. A lap újabb részleteket közölt a szörnyű tragédiáról.

Magával is végzett

A 40 éves férfit környezete szelíd, szerető családapának tartotta, aki egyik pillanatról a másikra változott őrjöngő vadállattá. A lap információi szerint 

egy vascsövet ragadott, és azzal esett neki 7, illetve 9 éves gyermekeinek.  Felesége, Adrienn ezután ért haza, a látványtól földbe gyökerezett a lába, magán kívül sikoltozni kezdett. Ferenc ekkor feleségére is rátámadt a csővel.

Velőt rázó sikollyal rohant az utcára Adrienn, összeesett, ahogy kiért, a szomszédok erre a vérfagyasztó hangra hívták ki a rendőröket  – mesélték a lapnak a szomszédok. Mire a rendőrök kiértek, a férfi magával is végzett.

Az anyát mélyaltatásban tartják

A nő Ausztriában élő édesanyja azt mondta, hogy 

a veje sohasem volt agresszív.  Nem ivott, nem dohányzott, és az asszony arról sem tudott, hogy pszichiátriai kezelés alatt állt volna.

A gyerekek édesanyja azóta is kórházban van, mélyaltatásban tartják. Úgy tudni, felébresztése után sem hagyják magára, anyja azonnal magával viszi Ausztriába.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

KAPCSOLÓDÓ CIKK