Miután két kisfiát egy vascsővel agyonverte, a felesége pedig az utcára menekült előle, M. Ferenc elhatározta, hogy inkább véget vet az életének, minthogy börtönbe kerüljön. A férfi saját magát is ugyanolyan kegyetlenül végezte ki, mint két gyerekét.

A múlt pénteki tatabányai családirtás helyszíne még a tapasztalt rendőröket is sokkolta. A lakásban igazi vérfürdő tárult a szemük elé.

 Ahogy korábban megírtuk: a férfi egy

vascsővel ütötte agyon 7 és 9 éves kisfiait, majd hazaérkező feleségére támadt. Adrienn sikítva menekült ki az utcára, míg szomszédai azonnal hívták a rendőröket. 

Ekkor Ferenc egyedül maradt a tett helyszínén, halott kisfiai a földön feküdtek, ő pedig úgy döntött, nem várja meg élve a rendőröket. Ehelyett

felkapott egy kést, berohant a fürdőszobába, beült a fürdőkádba, és átmetszette saját torkát.

Többféle hír keringett arról, hogy mi késztette az apát a kegyetlen mészárlásra:  Az MTI korábban megírta, hogy a férfi pszichiátriai kezelés alatt állt. Erre viszont anyósa és ismerősei rácáfoltak, szerintük Ferenc sem alkohol-, sem drog-, sem mentális problémákkal nem küszködött, épp ellenkezőleg, kiegyensúlyozott és vidám férfi volt, aki imádta a gyerekeit, szabadidejében pedig egy alternatív metál együttesben gitározott.

M. Ferenc ugyanolyan brutális kegyetlenséggel végezte ki magát, mint ahogy két gyerekét is. Bense Tamás orvos szerint maximum pár másodperc alatt elvérezhetett.
A halál ideje attól függ, hogy hány eret érint a vágás. Ha a főereket átvágja, néhány másodperc alatt elvérezhet az illető. Egy ilyen, nagy és éles késsel ejtett mély vágás elég erőteljesen, nagy nyomással vérzik, másodperceken belül halált okoz" – mondta el dr. Bense Tamás.

A Ripost információi szerint M. Ferenc apja szintén tragikus körülmények között halt meg, ami mély nyomot hagyott a férfi lelkében.

M. Ferenc zenekara a gyilkosság után másnap, szombaton adott volna koncertet egy újbudai rockklubban. A férfi büszkén mutogatta gyerekei fotóit a koncertek előtt, mindenkinek úgy tűnt, hogy a családdal minden rendben, feleségével imádják egymást, ahogyan közös gyerekeiket is. Felesége gyakran elkísérte a fellépésekre is.

A rockklub dolgozói elárulták a Borsnak, hogy a szombati koncertet lemondta a zenekar, a történteken pedig ők maguk is abszolút megdöbbentek. 

A pénteki tragédia egyetlen túlélője a férfi felesége, Adrienn. Az asszony idegileg teljesen összeomlott, továbbra is sokkos állapotban van, ezért egy ideig még kórházban ápolják - írta meg a Bors.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!