Vasvillával kergette feleségét a tatabányai családirtó

2020.02.12. 10:55

Múlt hét pénteken egy tatabányai nő arra ért haza, hogy a férje meggyilkolta a két gyereküket. A férfi az udvaron várta, majd őt is megkergette egy vasvillával. Ezek után befeküdt a fürdőkádba, és magával is végzett. A nőt most pszichiátrián kezelik – írja a Blikk.

A nő csak a boltba szaladt ki a végezetes napon, amikor hazaért, a férje a kapuban várta. 

Rosszat csináltam, de gyere be, minden rendben lesz  – mondta a férfi, majd felkapta a vasvillát a földről és kergetni kezdte a nőt az udvaron. A feleség sikítozva, véresen menekült az utcára a tomboló férje elől. A férfi ezek után bement a házba, befeküdt a meleg vízzel teli kádba, és egy üvegdarabbal elvágta a torkát.

Fotó: Koncz Márton - Origo

A Blikk információi szerint a rendőrök húzták ki a kádból a férfit, majd megpróbálták újraéleszteni. A gyerekszobában, az ágyban fekvő, gondosan betakart 7 és 9 éves kisfiúkat is ők találták meg. A nyakukon talált hámsérülések alapján a férfi puszta kézzel fojthatta meg őket.  A mentők ezek után erősítést kértek, mivel a házban nem csak egy sérült volt, hanem két halott gyerek is. A két fiút órákig próbálták újraéleszteni.

Fotó: Koncz Márton - Origo

A helyszínre először kiérő rendőröket olyan sokk érte, hogy a parancsnokuk egyből leváltotta és hazaküldte őket. A mentősök sem bírták ki könnyek nélkül. 

A feleség barátai szerint a férfi nem volt olyan jó apa, mint ahogy látszott, de nem kezelték pszichiátrián, a nőt viszont igen. Ő most is bent van, erős nyugtatókat kap. A családja sem tudja, meddig tartják kórházban, mert sokáig nem lesz olyan állapotban, hogy képes legyen elfogadni a gyerekei halálát. 

Most sok kérdés felvetődik a családban: vajon mikor és ki temeti el a két kisfiút? Közös sírba kerülnek-e az apjukkal? Félő, hogy azon a szörnyű, pénteki napon Ferenc nemcsak két kisfia, hanem a felesége életét is elvette  – mondta a Blikknek az informátora.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

KAPCSOLÓDÓ CIKK