Szexet ígért, de altatót kevert egy nő egy férfi italába, majd kirabolta

2020.02.12. 08:37

Egy magát interneten hirdető, pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó nő rabolt ki egy férfit még tavaly tavasszal. A nő egy ismerősével ment fel az általa már ismert férfi lakására, ahol altatót kevert áldozata italába, majd elvitte a mobiltelefonját, a kulcsait és még a fagyasztószekrényt is kipakolta. 

A 26 éves nő több mint 1 éve Szarvason él, és internetes oldalakon hirdeti, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. Egy szarvasi férfi többször is felhívta magához, majd 2019. március 15-én a nő hívta fel telefonon, hogy meg szeretné látogatni.

Ezúttal egy társával ment a lakásba, leültek a konyhában egy italra. Közben a nő megkérdezte, hogy mikor mennek buszok Kondorosra. A férfi bement a szobába, hogy a számítógépen megnézze a menetrendet, aztán újra kiment a konyhába, és megitta az italát.

Ezután rövid idő alatt elaludt, majd amikor magához tért, akkor látta, hogy hiányzik a mobiltelefonja, a kulcsai és a fagyasztószekrénye is ki van pakolva.

Forrás: police.hu

A gyanú szerint a nő altató hatású gyógyszert kevert az italába,  amíg ő a szobában a menetrendet nézte, aztán elaludt, a nő pedig kirabolta.

A Szarvasi Rendőrkapitányság a 26 éves kiskunhalasi nőt 2020. február 11-én vette őrizetbe - írja a Police.hu.