Pénteken ideiglenesen lezárják az M7-es autópálya letenyei határátkelőjét

schengeni övezet, Schengen, határellenőrzés
Letenye, 2017. április 7. Autósok várakoznak az úti okmányok ellenőrzésére a letenyei magyar-horvát határátkelőnél 2017. április 7-én. Egy ezen a naptól hatályos európai uniós rendelet nyomán az unióban szabad mozgási joggal rendelkező polgárok úti okmányait is ellenőrizni kell mind belépéskor, mind kilépéskor, és az ő adataikat is ellenőrizni kell a schengeni információs rendszerben. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Pénteken délután három órán át zárva lesz az M7-es autópálya letenyei határátkelője felújítási munkálatok miatt - írta a rendőrség a honlapján.
Vágólapra másolva!

Pénteken 12 óra 30 perctől 15 óra 30 percig a letenyei autópálya-átkelő horvát oldalán folyó karbantartási és felújítási munkák miatt lesz zárva a határátkelő és az oda vezető, mindkét irányú útszakasz.

Pénteken délután három órán át zárva lesz a letenyei határátkelő. Forrás: MTI/Varga György

A lezárás ideje alatt az autópálya teljes forgalmát átterelik a letenyei közúti határátkelőre.

A forgalomkorlátozás ideje alatt a Horvátország irányába közlekedőknek az M7-es autópályán lévő, változtatható jelzésképű táblák, valamint az ideiglenesen kihelyezett közúti jelzőtáblák utasításai szerint kell az autópályáról letérniük a közúti átkelő irányába, az M70-es autóút és a 7-es főút felé.