Másfél milliót lopott részeg ismerőségtől, a pénz azóta sincs meg

2020.02.14. 12:45

A két kisszállási ismerős, egy férfi és egy nő, már délelőtt inni kezdett a kocsmában. Később a férfihoz mentek, aminek aztán kifosztás lett a vége. A nő akár öt évet is kaphat.

Tavaly februárban egy helyi nő és egy férfi délelőtt inni kezdett egy kisszállási kocsmában. Innen a férfi otthonába mentek, ahol a nő kölcsönkért tőle 20 ezer forintot. A férfi adott is neki, így a nő kifigyelte, hogy a férfi a hálószoba szekrényből vette ki egy borítékból a pénzt. Idő közben megjelent a férfi rokona, aki határozottan elküldte a lakásból a nőt. Ezután a férfi lefeküdt aludni, de annyira részeg volt, hogy nem gondoskodott róla, hogy bezárja az ajtaját. A nő visszament és ezt kihasználva bejutott a férfi hálószobájába és

ellopta a borítékban lévő másfél millió forintot és kiszaladt a szobából.

A férfi a zajra felébredt és meglátta a nőt menekülni, kezében a köteg pénzzel. Utána szaladt, hogy visszavegye, mire kiértek a ház elé, a nő elszórta a pénz egy részét. Ezeket próbálták a földről összegyűjteni mind a ketten, de a férfi még olyan részeg volt, hogy a nő kikapta a kezéből az addig összeszedett pénzt. A hangoskodásukra a férfi szomszédjában lakó rokona felfigyelt és kiment az utcára, ahol miután felmérte a helyzetet, megpróbálta visszatartani a nőt. De nem sikerült neki és a nő elmenekült a biciklijével. A lopott pénz nem került elő.