Versenyezhetett a Váci úton villanyoszlopnak csapódó autó - képek

2020.02.16. 15:59

Ahogy arról az Origo beszámolt, brutális baleset történt szombat este Budapest IV. kerületében, a Váci úton. A Blikk szerint versenyzés közben csapódott egy villanyoszlopnak egy autó, amely gyakorlatilag felismerhetetlenné vált. 

A balesetben ketten súlyosan megsérültek, a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiemelni őket az autóból. 

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Blikk információja szerint az autós egy másikkal versenyzett a Váci úton, amikor nagy sebességgel felhajtott egy járdaszigetre, ami megdobta a száguldó autót, és egy villanyoszlopnak csapódott.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A fotók alapján csoda, hogy életben maradt az autóban utazó két ember. A lap úgy tudja, hogy egy férfit életveszélyes és egy nőt súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

A tenyek.hu arról számolt be, hogy 160-nál akadt ki az oszlopnak csapódó autó kilométerórája. Az autóban egy 17 éves fiú és a barátnője ült. A fiút életveszélyes állapotban vitték el a mentők. A Tények információi megerősítették, hogy a fiatal sofőr versenyzett valakivel a baleset előtt, mint kiderült,

alig pár hónapja szerezte meg a jogosítványát. 

Egy hosszú egyenes szakasz után egy S-kanyarban veszítette el a sofőt az autója felett az uralmat, és csapódott az oszlopnak, mely szinte kettévágta az autót, majdnem az utastérig. A sofőr nem ivott a baleset előtt. 

A fiatal fiú töréseket, belső sérüléseket szenvedett, barátnője a lábát fájlalta, nála is felmerült a belső sérülések lehetősége, mindkettejüket a traumatológiára vitték.

A riportban elhangzik, hogy a Váci úton rendszeresen versenyeznek, több súlyos baleset is történt már a szabálytalan száguldozás miatt.

További képek az összeroncsolódott autóról:

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

 

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

 

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

 

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

 

KAPCSOLÓDÓ CIKK