Az országos rendőrfőkapitány bruttó 10 millió forintot tűzött ki az emberölés elkövetőjének kézre kerítése érdekében - közölte honlapján a rendőrség.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda K. Judit megölése miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A nő szentesi albérletéből még 2006. július 21-én 19 óra után, 2 éves gyerekét egyedül hátrahagyva elment otthonról, azóta nem lehet tudni róla semmit. Az eltűnésével kapcsolatban beszerzett adatok és információk alapján K. Juditot meggyilkolták. 

Gyilkosság elkövetőjét keresi a rendőrség, amely 10 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott felForrás: www.police.hu

Az országos rendőrfőkapitány most 

bruttó tízmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. 

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.  A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja. 

A KR NNI kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál, illetve bármelyik rendőri szervnél. Névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a KR NNI – munkaidőben hívható – 06-1-550-2428 telefonszámán, vagy a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.