A Soros-hálózat szembe akarja fordítani a magyarokat és a romákat

Vágólapra másolva!
A Soros-hálózat tagjai felkeresték és felhergelték a roma családokat, hogy pereket indítsanak a Fidesz szerint. Emellett akadályozzák a roma családokkal való békés megegyezést arról, hogy oktatással, és ne pénzzel kártalanítsák őket.
Vágólapra másolva!

A Soros-hálózat szembe akarja fordítani a magyarokat és a romákat - közölte a gyöngyöspatai iskolaüggyel kapcsolatban a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség kedden az MTI-vel.

Közleményükkel arra reagáltak, hogy Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány bízik abban, hogy a Kúria áprilisi eljárásában érdemben vizsgálja majd a gyöngyöspatai iskolaügy alperesi indítványait.

A Fidesz azt írta:

Gyöngyöspatán és az egész országban békére van szükség a romák és a magyarok között, ahhoz pedig az kell, hogy oktatással, és ne pénzzel kártalanítsák a romákat.

A Soros-hálózat akarja szembe fordítani a magyarokat és a romákat.

A közlemény szerint

a Soros-hálózat provokálta ki a gyöngyöspatai ügyet, felkereste és felhergelte a roma családokat, hogy pereket indítsanak.

Úgy folytatták: a Soros-hálózat az, amely akadályozza a roma családokkal való békés megegyezést arról, hogy oktatással, és ne pénzzel kártalanítsák őket.

A Soros-hálózat az, amely vasárnapra

Budapestre is tüntetést szervez, hogy tovább szítsa a feszültséget Magyarországon,

és ehhez a baloldali pártokat is dróton rángatják - áll a kommünikében.