Két külön cikkben tették közzé a két gyerek eltűnését a rendőrség honlapján. Elképzelhető, hogy nem együtt vannak, ugyanakkor az sem elképzelhetetetlen, hogy közösen szöktek meg. Bár eltűnésük körülményei egyelőre ismeretlenek, tény, hogy a 13 éves kislánynak és a 15 éves kisfiúnak a hiányát is ugyanazon a napon vették észre egy XVII. kerületi gyermekotthonban. 

Akárcsak a 13 éves Hunyadi Laura Gréta, a vele egykorú Kondor Nikolasz Gyula sem ad magáról életjelet tegnap óta. Mivel sehol sem találják őket a rendőrség is keresi a gyereket. Közzétették a fényképeiket és a két személyleírást.

Kondor Nikolasz GyulaForrás: police.hu

A fiú körülbelül170 centiméter magas, barna hajú, barna szemű, eltűnésekor szürke nadrágot, valamint fekete kabátot viselt.

Hunyadi Laura GrétaForrás: police.hu

A lány nagyjából165 centiméter magas, hosszú, sötétbarna hajú, barna szemű, aki eltűnésekor fekete cipőt, szürke nadrágot, valamint fekete kabátot viselt.

A budapesti rendőrök kérik, hogy aki látja őket valahol, akár együtt, akár külön-külön, az jelentkezzen a megadott számok egyikén vagy sétáljon be egy kapitányságra és tegyen bejelentést.