Bevonult a börtönbe az egykori valóságshow-szereplő

2020.02.19. 16:13

Az egyik valóságshow-ból megismert Csodó Lóri megkezdte az 51 napos börtönbüntetését. Kedden reggel a családja kísérte el a fővárosi börtönhöz. Csoportos garázdaságért ítélte el a bíróság 240 óra közmunkára, amit nem dolgozott le, ezért kell most börtönbe mennie – írja a Blikk.

Csodó Lóri a 240 órából 39-et dolgozott. A büntetése tavaly decemberben lett jogerős, négyórányi közmunkát egy nap börtönre váltottak át. 

Sajnos nem sikerült olyan jogi lépést tenni, amely eredményes lett volna és megoldotta volna, hogy ne kelljen bevonulnom. Tartom magam, de valójában nem tudom, lelkileg tényleg fel vagyok-e készülve arra, ami vár rám. Ez majd csak bent derül ki, de azt gondolom, bírni fogom... – mondta a Blikknek a fiatal férfi, és hozzátette, csak attól tart, hogy bent lassan fog telni az idő. Szabadulása után szeretne majd mesélni arról, mit élt át a rácsok mögött.

VV LóriForrás: rtl.hu

Azt is mondta, már bánja, 

hogy nem dolgozta le a közmunkát. 

„Félbehagytam, de akkor annyi minden történt... Néhány hónapja azonban szerettem volna folytatni, mert beláttam, nincs más megoldás. Akkor már azt mondták, felesleges, nem tudom ledolgozni év végéig. Majd néhány napja megküldték a határozatot, ami ellen nem lehetett fellebbezni"  – tette hozzá Lóri.