Gyerekbetörők törtek be egy kispesti lakásba

Vágólapra másolva!
Nagyon megijedt az a kispesti, fiatal pár, akik arra ébredtek, hogy hajnal 1 körül két idegen fiatal osont be a lakásukba. A lakók úgy tudják, olyan besurranókról van szó, akik a környéken már több lakásba is észrevétlenül bejutottak, és magukkal vittek mindent, ami a kezük ügyébe került.
Vágólapra másolva!

A pár a következő posztot tette közzé az interneten, közvetlenül a betörés után:

„Figyelmetlen voltam, nem zártam be az ajtót este. Az ijedtségen kívül szerencsére senkinek nem esett baja, ők is megijedtek, és otthagyták a hátitáskájukat, amit a rendőrség lefoglalt. Mindenki zárja be az ajtaját! A paneleknél csak besurrannak, mintha ott laknának, pont nem nagyon érdekel senkit, hogy ki lakik ott, meg ki nem. A trükk annyi, hogy az éjszakai órákban

A Ripost felkereste a fiatal párt, akiknek a lakásába betörtek, de annyira sokkolta őket az eset, hogy képtelenek voltak nyilatkozni.

- Nem szeretnék nyilatkozni, elég rosszul éltem meg - mondta a nő.

- tette hozzá.
Az ismeretlen tolvajok után már nyomozás indult - írja a Ripost.

A nő párja néhány tinédzserre gyanakszik, akik a napokban tűntek el az egyik gyerekotthonból, és most az utcákon kóborolnak.

Megkerestük a BRFK-t, akik megerősítették a történteket. Azt írták levélben, hogy a két fiatal kihasználta, hogy a bejárati ajtó nyitva marad, így jutottak be a lakásba. Ugyanakkor azt is írták, hogy tőlük nem loptak el semmit, a lakók ugyanis felébredtek, és tetten érték őket, mire a gyerekek úgy megijedtek, hogy táskájukat hátrahagyva kimenekültek a lakásból.