A balliberálisok a börtönbiznisz oldalára álltak

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A baloldali pártok egyike sem szavazta meg, hogy az Országgyűlés egyáltalán napirendre vegye a börtönzsúfoltságra hivatkozó kártalanítások leállításával kapcsolatos kormány-előterjesztést – mondta Budai Gyula. A Fidesz képviselője szerint az ellenzéki szónokok a csütörtöki parlamenti vitában is egyenes beszéd helyett félrebeszéltek, és nem a valóságról mondtak véleményt.
Vágólapra másolva!

A baloldal a börtönbiznisz oldalán áll, "falaznak a börtönbiznisznek, és az azon nyerészkedő baloldali ügyvédeknek, Soros-szervezeteknek és bűnözőknek" - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője. A politikus kifejtette:

Az ellenzéki szónokok a csütörtöki parlamenti vitában is egyenes beszéd helyett félrebeszéltek, és nem a valóságról mondtak véleményt - fogalmazott.

Fidesz: A baloldal a börtönbiznisz oldalára állt Forrás: FOTOKITA/Shutterstock

Budai Gyula szerint a milliárdos iparággá vált börtönbizniszen nemcsak a bűnözők, hanem a Soros-hálózathoz és a baloldalhoz tartozó ügyvédek is gazdagodtak. Példaként említette Magyar Györgyöt, aki "több százmillió forintot keresett ezen a bizniszen".

A Fidesz képviselője mindezt a joggal való gátlástalan és üzletszerű visszaélésnek nevezte.

Reményét fejezte ki, hogy a márciusban induló Nemzeti Konzultáción minél többen mondanak majd véleményt a börtönbiznisszel kapcsolatban. Szerinte azonban a baloldal és a Soros-hálózat mindent meg fog tenni, hogy a börtönbiznisz fennmaradjon.