Holtan találták azt a férfit, aki vélhetően agyonverte 76 éves feleségét, Icukát. Kapcsolatuk korábban megromlott, bár ezt a tettet senki nem nézte ki a 75 éves férfiből. Most holtan találták, halálának okát vizsgálja a rendőrség.

Közleményt adott ki a police.hu, amely azt írja, hogy február 20-án  délután holtan találták a kiskunmajsai emberölés feltételezett elkövetőjét.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, egy 76 éves nőt, icukát agyonverték. A rendőrség a férjét gyanúsította a gyilkossággal, akit emiatt köröztek.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. február 18-án egy kiskunmajsai tanyán, ahol feltehetően bűncselekmény áldozata lett egy 76 éves nőForrás: MTI/Donka Ferenc

A helyiek szerint a házaspár a több évtizedes házasság után elhidegült egymástól, gyakran veszekedtek is egymással. Azt viszont senki sem gondolta, hogy a férfi fizikailag is képes lenne bántani az asszonyt.

A rendőrség egyelőre vizsgálja a férfi halálának körülményeit.

A megyei hírportál szerint szerint a tanya, ahol egy kútból emelték ki a férfi holttestét, közel van ahhoz az ingatlanhoz, ahol hétfőn holtan találták az idős nőt.