Holtan találták a férfit, aki korábban megölhette feleségét

Kiskunmajsa, 2020. február 18. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. február 18-án egy kiskunmajsai tanyán, ahol feltehetően bűncselekmény áldozata lett egy 76 éves nő. A rendőrség emberölés gyanúja miatt keres egy 75 éves kiskunmajsai férfit. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Holtan találták azt a férfit, aki vélhetően agyonverte 76 éves feleségét, Icukát. Kapcsolatuk korábban megromlott, bár ezt a tettet senki nem nézte ki a 75 éves férfiből. Most holtan találták, halálának okát vizsgálja a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Közleményt adott ki a police.hu, amely azt írja, hogy február 20-án délután holtan találták a kiskunmajsai emberölés feltételezett elkövetőjét.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, egy 76 éves nőt, icukát agyonverték.

A rendőrség a férjét gyanúsította a gyilkossággal, akit emiatt köröztek.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. február 18-án egy kiskunmajsai tanyán, ahol feltehetően bűncselekmény áldozata lett egy 76 éves nő Forrás: MTI/Donka Ferenc

A helyiek szerint a házaspár a több évtizedes házasság után elhidegült egymástól, gyakran veszekedtek is egymással. Azt viszont senki sem gondolta, hogy a férfi fizikailag is képes lenne bántani az asszonyt.

A rendőrség egyelőre vizsgálja a férfi halálának körülményeit.

A megyei hírportál szerint szerint a tanya, ahol egy kútból emelték ki a férfi holttestét, közel van ahhoz az ingatlanhoz, ahol hétfőn holtan találták az idős nőt.