Az M3-ason autó és kamion ütközött Mezőcsát térségében, az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé Dunaharaszti térségében araszol a forgalom - írta honlapján az Utinform.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé Dunaharaszti térségében araszol a forgalom, közel fél órás a menetidő-veszteség. Az ellenkező irányban az M5-ös autópálya felé a Nagy-Duna hídon szintén lassú a haladás. Ott 20 perc a menetidő-növekedés.

Az M3-as autópályán, a 90-es km-nél, a nagyfügedi csomópontban lezárták a főváros felé a felhajtó ágat, így Budapest felé ott nem lehet felkanyarodni az autópályára. Helyette a csomópontban a Vásárosnamény felé vezető oldalra történő ráhajtás után Kálnál, a 103-as km-nél lévő csomópontban lehet megfordulni.

Az M7-es autópályán, Budapest felé a 103-as km-nél, Siófok közelében egy kisbusz utánfutója leszakadt. A forgalmat már egy sávon, a belső sávban elengedik. Lassabb haladásra számítsanak!

Tiszaalpár belterületén két kamion ütközött össze az Alkotmány utcában, a kanyarban. Az utat lezárták, kerülni önkormányzati utakon lehet. (4625-ös jelű út)

Az M43-as autópályán, Nagylaknál a határátkelőnél erős a kilépő irányú kamionforgalom. A leállósávon a torlódás eléri az 5 km-t. A személyforgalomban nincs fennakadás.