Megölte ájult férjét egy nő a vád szerint Kecskeméten. A férj azután ájult el, hogy az egyik barátja egy kalapáccsal összeverte. Ezután esett neki a nő, az egész testét rugdosta, taposta egészen addig, amíg meg nem halt.

Az 52 éves nő és az 50 éves férfi tizenhárom évig éltek együtt. A férfi éveken át verte a nőt, halála előtt kevéssel az egyik fogát is kiverte.
A párnak volt egy 64 éves barátja, akivel rendszeresen ittak, és akire a férfi nagyon féltékeny volt, azt gondolta, hogy a nő megcsalja vele.A nő és az idősebb férfi pont egy éve is együtt ittak, utóbbi házában, amikor az élettárs megjelent. Őt azonban nem akarták beengedni, de a kerítést átmászva bejutott a házba. Ebből azonban még nem lett komolyabb vita, hármasban folytatták az ivást.

Egy idő után viszont az élettárs már haza akart menni szerelmével, aki azonban nem akart indulni. Erre a férfi ököllel úgy orrba vágta, hogy a nőnek eltört az orra. Erre az idősebb férfi egy kalapáccsal fejen ütötte a verekedőt, aki ettől eszméletét vesztette és az ágy elé rogyott. A férfi ezután még néhányszor fejen ütötte.

Amikor a nő ezt észrevette, előbb fojtogatni, majd ütni, rugdosni kezdte, a mellkasára térdelt és taposott.

Mindezt olyan erővel, és intenzitással tette, hogy a párja negyedórával később meghalt. A támadók ellen vádat emeltek.