A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Ma
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és délelőtt sokfelé, délután főleg délen és keleten várható eső, zápor. A délnyugati tájakon zivatar is kitörhet. Az északnyugati szél napközben egyre jobban megerősödik, estétől már viharos széllökések is lehetnek. Erős hidegfronti hatás érvényesül. A csúcshőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Csütörtök
Változékony időre számíthatunk gyakran erősen felhős éggel, futó záporokkal, hózáporokkal. Eleinte az ÉNy-i, estétől a DNy-i szél fokozódik viharossá. A délutáni órák hőmérséklete 5 és 10°C között változik.

Péntek
Reggelig erősen felhős lesz az ég, majd a sokfelé viharos (néhol erősen viharos) szél hatására csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Hajnalban elszórtan eshet az eső, északkeleten a havas eső. Marad az 5-10 fokos maximum.

Szombat
Délelőtt még lehet napsütés, majd erősen megnövekszik a felhőzet, de eső, zápor inkább csak a nyugati területeken fordul elő az esti óráktól. Reggel 0, délután 10 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap és hétfő
Borongós időre van kilátás mindkét nap több helyen esővel, záporesővel. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz: 6 és 12 fok között valószínű.