Két parkoló autót is összetört az 54 éves férfi, aki nagyon részegen döntött úgy, hogy autóba ül. A balesetben szerencsére csak ő sérült meg könnyebben és a három autó. Első fokon pénzbüntetésre és a vezetéstől való eltiltásra ítélték. Az ügyészég fellebbezett a döntés ellen és súlyosabb büntetést kérnek a férfinek.

Március elsején Lajosmizsén ment autójával a férfi, aki annyira részeg volt, hogy nem tudta az úton tartani az autóját, ezért az útpadkára hajtott és nekicsapódott egy parkoló autónak, amit rátolt egy előtte parkoló másik autóra. A férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett. A pozitív alkoholteszt után férfit bevitték a kórházba, hogy vért vegyenek tőle

3,53 ezrelék volt a véralkohol szintje.

A rendőrség lefoglalta a férfi autóját, de ezt később meg kellett szüntetniük.

A férfi beismerő vallomást tett és azonnal őrizetbe vették. A büntetlen előéletű férfi tegnap állt a bíróság elé ittas vezetés miatt, 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték és 1 év 8 hónapra bevonják a jogosítványát. Az ítélet még nem végleges, mert az ügyész súlyosításért fellebbezett, hogy a férfi kapjon nagyobb pénzbüntetést illetve azért, hogy több időre vonják be a jogosítványát.