Bajkai István: Most gyorsan kell lépni!

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a miniszterelnökkel folytatott négyszemközti megbeszéléséről, valamint szóba került még a koronavírus-járvány elleni védekezés fontossága is.
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt arról a megbeszélésről, amelyet Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz vezetőjével folytatott le. Hozzátette, a kormányfő-pártelnök mind a 106 választókerületi elnökkel egyenként tárgyalt, így került sor a mostani megbeszélésre is, ahol Bajkai István mint Budapest 5-ös számú választókerületének Fidesz elnöke vett részt. Beszámolója szerint áttekintették a választókerület politikai, gazdasági helyzetét, történetét, Teréz- és Erzsébetváros jelenlegi helyzetét a fővároson belül.

Ezen kívül a 2022-ig tartó feladatokat tekintették át, a képviselő szerint nagyon tartalmas volt a megbeszélés, amely során kiderült, továbbra is élvezi a pártelnök bizalmát, így a választókerületi vezetői munkáját a továbbiakban is folytatja, hogy a lehető legtöbbet megtegye a két került polgáraiért, a városrész jövőjéért.

Ezen a megbeszélésen a két politikus a kilencvenes évekre visszamenőleg tekintette át a választási eredményeket, mint az országgyűlésiket, mind pedig az önkormányzatikat, hogy a megfelelő következtetéseket lehessen a jövőre levonni.

A képviselő elmondta, az idei Nőnap azért is volt számára különleges, mert nem csak a feleségét köszöntötte, akinek a névnapját is megünnepelték, hanem a kislányát is.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.