Vágó István a nyugdíjasok halálával viccelődik a Facebookon

Vágólapra másolva!
Durva, gusztustalan, és az egész országot megbotránkoztató posztot tett közzé a koronavírussal kapcsolatban Vágó István. A DK elnökségi tagja azzal viccelődött, hogy mivel a koronavírus elsősorban az idősekre veszélyes, a kormány biztosan jól jár azzal, hogy kevesebb nyugdíjas lesz. 
Vágólapra másolva!

Amikor az egész ország összefogott a félelmetesen terjedő koronavírus miatt, a kormány veszélyhelyzetet hirdetett, előkerült Vágó István, és egy ritkán látható, gusztustalan Facebook-bejegyzéssel próbált politikai színezetet adni az egész világot sújtó problémának.

Az egykori tévés szerint a járvány kifejezetten jól jött a kormánynak, hiszen így kevesebb lesz a nyugdíjas. Magyarán a magát kvízprofesszornak neveztető Vágó a nyugdíjasok halálán viccelődik.

Vágó sokáig kérkedett a tudásával, de már korábban is visszatérő vád volt ellene, hogy könnyű úgy okosnak látszani, ha előre tudja a megoldásokat. Később teljesítménye miatt eltanácsolták a tévézéstől, így került a politikába, egész pontosan Gyurcsány pártjába, a DK-ba. Szabadidejében leginkább "szobapolitizál": naponta többször is posztol oldalán, jellemzően avíttas, vicceskedő stílusban támadja a jobboldali kormányt és médiát.

Vágó Gyurcsány Ferenc pártjának megbecsült tagja: a napokban ismét elnökségi taggá választották a párt tisztújító kongresszusán. Az egykori tévés egyébként a pártelnök hűséges követője: egy lapinterjúban arról beszélt, ha Gyurcsány kilépne a szervezetből, követné őt.

Most ezzel a gusztustalan bejegyzéssel kívánta bizonyítani, hogy megérdemelte a bizalmat.