Kukában találták meg a rendőrök a betörőt

2020.03.16. 15:23

Több betörés és besurranós lopás volt annak a budapesti férfinek a bűnlajstroma, akit a múlt héten kaptak el a rendőrök. A férfit az utcán ismerték fel a nyomozók. Azonnal üldözni kezdték. végül egy szemetes konténerben találták meg a rablót.

2019 október 5. és 2020  február 16. között Budapest több kerületében is kirabolt lakásokat egy 32 éves férfi. Több helyen is előfordult, hogy nem kellett felfeszítenie semmit, hogy bejusson, mert az ajtót nyitva hagyták a lakók. A rabló mindent vitt, ami a keze ügyébe akadt: mobiltelefont, pénzt, ékszert, órát, az egyik lakásból pedig egy kamerát is ellopott.

A tárgyak összértéke meghaladja a 13 millió forintot.

A nyomozók rájöttek, hogy V. Attilát kell keresniük. Elfogatóparancsot adtak ki ellene. Belvárosi rendőrök ismerték fel a férfit március 12-én, a XIX. kerületben. Miután a férfi észrevette a rendőröket, elmenekült,beszaladt egy házba. A rendőrök átkutatták az épületet. Megtalálták a férfit. 

Egy kukában bujkált, elfogták.

A férfit a kapitányságra vitték, ahol többrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Mivel egy korábbi, jogerős ítélet után nem kezdte el letölteni a rá kiszabott büntetést, a kapitányságról rácsok mögé került, vagyis már vitték is a börtönbe.