Rablással végződött a közös iszogatás

Vágólapra másolva!
Csoportos rablás miatt vádalt emeltek két férfi, illetve női társuk ellen, akik tavaly ősszel Esztergomban egy közös iszogatás után két férfira támadtak, megverték őket, és elvették a náluk lévő pénzt, illetve egyikük mobiltelefonját.
Vágólapra másolva!

A háromfős társaság tavaly októberben egy esztergomi sörözőben észrevett két férfit, akiknél sok pénz volt, ezért megismerkedtek, és beszélgetni kezdtek velük.

Később közösen mentek át egy másik szórakozóhelyre, ahol folytatták az iszogatást, majd éjfél után a két férfi elköszönt a társaságtól, és hazaindultak. A banda ekkor követni kezdte őket. Hogy ez ne legyen túl feltűnő, a két férfi lemaradt, míg

a nő utolérte őket, és szexuális szolgáltatást ajánlott nekik.

Ekkor odaért a két férfi társa, akik számon kérték a másik két férfit, hogy miért ölelgették a nőt. Az egyik férfi ököllel többször megütötte egyiküket, majd a földre rántotta, és ott bántalmazta tovább. Ezalatt

a nő kivett a zsebéből 200.000 forintot. A férfi másik zsebében 98.000 forint volt. Gyorsan kivette, majd a szájába tömte, hogy legalább azt ne vegyék el tőle, ám a nő megpróbálta kitépni a szájából a pénzt.

Ezután a nő is ütötte a földön lévő férfit. Ezzel egyidőben

a másik férfi földre lökte a bántalmazott férfi barátját, majd lefogta, és kivette a 235.000 forintotús telefonját,

majd elrakta. Eközben megfenyegette a férfit, hogy ha meg mer mozdulni, újra megüti. Az ügyészség fegyházbüntetés, és közügyektől eltiltás kiszabását javasolta számukra, illetve az egyik férfinak és a nőnek százezer forintos vagyonelkobzást - írja az Ügyészség oldala.