A kijárási tilalom miatt az egyik legsúlyosabban fertőzött spanyol városban ragadt a magyar válogatott kézilabdázó

Vágólapra másolva!
Március 22-én 20 órától a Spanyolországban légióskodó, így a koronavírus-járvány egyik gócpontjának számító Logronóban kijárási tilalomban ragadt válogatott kézilabdázó, Ligetvári Patrik és a Jászai Mari-díjas színművész, Scherer Péter lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

Rendkívüli időket élünk, így rendkívüli adással is jelentkezik Kalmár Tibor vasárnap este. A koronavírus-világjárvány már Európát sújtja leginkább, Olaszország után Spanyolország is egyre súlyosabb helyzetben van. Hogy miképp éli meg mindezt a magyar kézilabda-válogatott átlövője, Ligetvári Patrik, azt megtudhatjuk a Sláger Témából.

Ligetvári Patrik, a magyar kézilabda-válogatott átlövője Forrás: --

A Veszprém, La Rioja-ban kölcsönben szereplő játékosa bő egy hete önkéntes karanténban él az észak-spanyolországi Logronóban, amely Madrid után a második legnagyobb gócpont a déli országban.

Ligetvári Patrik mesél arról, hogyan telnek a kijárási tilalom alatt a mindennapok, mit kell tennie ilyenkor egy felelős polgárnak,

de természetesen szó esik arról is, mikor indulhat be újra a sportélet. Hiszen csapata a harmadik helyen állt, amikor felfüggesztették a spanyol bajnokságot, az EHF-kupában pedig a Tatabányával egy csoportban van versenyben a továbbjutásért, és azt se feledjük, hogy ősztől már a Veszprémet erősíti újra. A fiatal magyar játékos, aki Facebook Messengeren keresztül adott interjút még szerda kora délután, üzen az itthoniaknak is, érdemes lesz hallgatni, rá hallgatni, hiszen most a legtöbb rajtunk múlik!

Scherer Péter színművész Forrás: --

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Scherer Péter lesz a vendég. Akivel még a múlt hét során rögzítették ezt a beszélgetést, így

a koronavírus-járvány kapcsán csak az első, de a színészszakmát leginkább érintő intézkedésekről, a színházak bezárásáról beszél

a színművész. Legújabb bemutatója, A nevem Mary Page Marlowe mellett hamarosan induló új, saját fejlesztésű sorozatáról, az Apatigrisről is mesél, amelynek forgatókönyvírója ugyanúgy Köbli Norbert lesz, mint a nagysikerű Válótársaknak. De szó lesz előkészületben lévő filmjéről, a Ha elfárad, viheti fantasy vígjátékról is. A Jászai Mari-díjas színművész vall majd arról, hogy negyedszázada íródó karrierjében mennyire fontos a Mucsi Zoltánnal közös Pepe és Kapa páros, ahogy arról is, miért csak harmincas éveiben döntött úgy, hogy végleg a színészetet választja hivatásául.

Garami Gábor rádiós műsorvezető Forrás: --

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig a Garami Gáborral készült beszélgetés lesz újra hallható. Hogy a rádiós műsorvezető álmodik-e még a színészi karrierről, illetve, hogy miért is nem sikerült a felvételije a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, a vasárnapi adásban elárulja. Ahogy azt is, miért a fogorvosának köszönheti lassan negyedszázada töretlen rádiós karrierjét. Hogy kik voltak a nagy tanítómesterei, miért érzi magát igazán jól a hétvégi műsorsávokban, arról is vall majd. Szó lesz az idén tízesztendős zenekara, a Garami Funky Staff jubileumi terveiről is. A videómegosztókon futó Potyautas műsora kapcsán pedig azt is megtudhatjuk, vágyik-e arra, hogy a legnagyobb képernyőn is felbukkanhasson.