Egy agresszív sofőr túl lassúnak talált egy szabályosan autózó Pest megyei párt, ezért megfenyegette őket, majd megtörte az autójukat is. Az este folyamán megkereste az otthonukat, majd az összes kocsijukat lefújta festékkel – írja a Bors.

Az autós egy apró incidens miatt olyan dühös lett a párra, hogy már a helyszínen megfenyegette őket és megrongálta a kocsijukat.

Előttünk 5 méterrel szűnik meg a 30-as tábla, majd nagyjából 20 méter múlva ismét van egy korlátozó harmincas. Emellett az út szélességéből fél–fél méter hiányzik, tiszta gödör mindkét oldal, senki nem húzódik le szívesen– magyarázta a nő a Borsnak.

Az agresszív autós egy lejtőről jött hatvanas tempóban, amikor a nő párja elindult az út széléről. A sofőr az útközepén jött, kicsit lassítania kellett, de nem ütköztek össze. A férfi ettől annyira ideges lett, hogy egyből visszafordult.

"Először le akart szorítani az útról, most már láthatóan szándékosan. Majd rányitotta az ajtaját a kocsinkra, összetörte az elejét. Miután a párom leparkolt, hogy megnézze a sérülést, a férfi megint megfordult, megállt előttünk. Először kocsiból fenyegetőzött, majd kiszállt és láthatóan eszközt keresett a csomagtartóban, de szerencsére nem talált, erre megfenyegetett, hogy ránk gyújtják a házat, mint tavaly a szomszédban. Mondtam, hogy hívjunk rendőrt, majd ő tisztázza az esetet, ekkor elment" – meséli a nő.

Ezek után, aznap éjjel festékkel lefújták mindkét autót, ami náluk parkolt. A nő elmondása szerint a napközbeni incidensért még nem tettek volna feljelentést, de ezek után már igen. A lap információi szerint a rendőrség vizsgálja az esetet.