Kislányai ma is keresik a Káldon meggyilkolt nőt

2020.03.26. 15:08

A káldi anyát azért gyilkolhatta meg a fia, mert összevesztek az élettársától kapott kiskutyán. A 20 éves férfi többször mellkason szúrta a nőt, majd a testvérét is megsebesítette. A Bors információi szerint a gyilkost most az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kezelik. Az élettársa két lánya a mai napig keresi az anyját.

Lassan egy éve annak, hogy a tavalyi, iskolai anyák napi műsor utáni este összeveszett az anya a fiával, majd a 20 éves férfi  egy késsel mellkason és hasba szúrta a nőt, aki belehalt a sérüléseibe.  A támadásra csak a 15 éves öccse ébredt fel, aki próbálta megvédeni az anyját. A támadó őt is megkéselte. A férfi ezek után elmenekült, de nem bujkált sokáig. Másnap elfogták Celldömölknél.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

A családfő a történtek után nem tudott Káldon maradni, Tatabányára költözött a két kislányával. 

Feldolgozni képtelenség, maximum alkalmazkodni lehet ehhez a helyzethez. Tudják, hogy meghalt az édesanyjuk, de a 2 és a 4 éves kislányaink még a mai napig keresik  – mondta a Borsnak Tömböly Roland, a meggyilkolt nő egykori élettársa. Elmondása szerint nehéz egyedül, de szeretik egymást, és más nem számít. 

Mindennap emlegetik az édesanyjukat. Gyakran le is rajzolják, s mutatnak a felhők felé, mondván, az anyjuk ott van fent az angyaloknál  – mesélte a férfi.

A lap információi szerint a gyilkost most az IMEI-ben tartják. Mivel nem beszámítható, az ügyészség a felmentését és a kényszergyógykezelését fogja javasolni.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

Egy kutya miatt gyilkolhatott

Ahogy korábban megírtuk, a férfi korábban is rendszeresen terrorizálta a családtagjait, az egyik szomszédjuk szerint a kisebb testvéreit a torkuknál fogva felemelte, majd a földhöz vágta. Egy helyi lányt is megtámadott, aki ünneplő ruhában, szoknyában ment az iskolába. Őt fogdosni kezdte.

A Borsnak korábban azt mondta a nő élettársa, hogy vett a párjának egy kutyát a születésnapjára, de azt a férfi magának akarta.  Szerinte emiatt vesztek össze egymással, aminek a végén a férfi meggyilkolta a saját édesanyját.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK