Először csak vitatkozott a két nő egymással, majd pár óra múlva újra találkoztak, de ekkor már erőszakká fajultak az indulatok.

2019. szeptemberében találkozott össze a két nő az utcán. Miközben a postásnő munkáját végezve, leveleket kézbesített,vitatkozni kezdett vele a nő, azért, mert szerinte nem kézbesíti rendesen a leveleit. Ekkor még nem fajult fizikai erőszakká a vita közöttük, de pár órával

később újra összetalálkoztak és a reklamáló nő már sokkal indulatosabb volt,

mint a szóváltásuk során. Felszólította a bicikliző postásnőt, hogy álljon meg. De az nem állt meg, mert folytatni akarta a munkáját, erre a nő elállta az útját és kiabálva megindult felé, hogy megkarmolja az arcát.

Forrás: Shutterstock

A postásnő viszont

magánál tartott egy baltanyelet, amivel védekezésül ráütött a támadó nő kezére.

Ettől még agresszívabb lett a nő és dulakodni kezdett a védekező postással, akinek megsebesítette a kézfejét. Két szemtanú a postás segítségére sietett, így komolyabb sérülései nem keletkeztek. Az ügyészség az agresszív nővel szemben, börtönbüntetést javasol a bíróságnak, amit a végrehajtásban próbaidőre függesztenének fel. Amennyiben a nő, beismeri bűnösségét az előkészítő ülésen, a büntetés időtartama 1 év 4 hónap.