Egy mogyoródi férfi, egy temetésről hazaérkezve nyitva találta az előzőleg bezért lakása ajtaját. Ahogy belépett, szétdobált holmikat talált, majd egy idegen férfit, aki fenyegetően hadonászott felé.

Temetésről tért haza szülei lakásába egy mogyoródi férfi, ahol sokkoló látvány fogadta: az ajtó résnyire nyitva volt, az előszobában pedig hatalmas felfordulásba botlott. De a legmegdöbentőbb pillanat még csak ezután következett: az egyik szobából egy idegen lépett ki, kezében csavarhúzóval, amivel fenyegetően hadonászni kezdett a férfi felé. Erre már felfigyelt az apa is, majd fiával együtt földre lökték a betörőt, aki már az ablakon próbált kimenekülni. Egészen a rendőrök érkezéséig visszatartották.

Amikor a rendőrök megbilincselték, egy borítékot találtak a tolvajnál, benne 5 millió forinttal, amit a lakásban szedhetett össze. 

A Győrből stoppal érkező K. Miklós véletlenszerűen választotta ki a települést és a házat is, amelynek egyik ajtaját feszítővassal törte be be, a másikat pedig berúgta, miután kopogására senki nem felelt.

Forrás: Police.hu

A férfit letartóztatták, lopás miatt folyik ellene a nyomozás.