Sok pénzről és tiltott szerekről osztottak meg hírt a rendőrök - fotó

A rendőröknek 2019 májusában olyan információ jutott a tudomásukra, hogy két helyi lakos tiltott szert árul Nyíradonyban. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai az ügy részleteinek felderítése során széles körű információgyűjtést végeztek és június 13-án otthonukban elfogták a feltételezett elkövetőket, majd előállították őket. Az egyenruhások a férfiaknál tartott kutatás során több százezer forintot, új pszichoaktív anyagot és a terjesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.
Vágólapra másolva!
Több százezer forintot, új pszichoaktív anyagot és a terjesztéséhez szükséges eszközöket foglaltak le két férfinál Nyíradonyban. A rendőrök most zárták le a nyomozást, a tiltott szerrel kereskedők hamarosan bíró elé állhatnak. 
Vágólapra másolva!

A rendőrök 2019 májusában kaptak fülest arról,

hogy két nyíradonyi tiltott szert árul a községben.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai mindenkit kihallgattak, aki tudhatott valamit róluk, végül eljutottak a feltételezett árusokig. Június 13-án az otthonukból vitték el őket bilincsben a kapitányságra.

Forrás:Police.hu

A férfiaknál tartott házkutatás során

több százezer forintot, új pszichoaktív anyagot és a terjesztéséhez szükséges eszközöket foglaltak le.

Forrás:Police.hu

A nyomozók a 21 és 37 éves nyíradonyiakat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság

új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt

folytatott eljárást velük szemben.

Forrás:Police.hu

A nyomozást lezárták, az iratokat vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.