Továbbra is nagy a torlódás Csanádpalotánál

2020.04.01. 11:28

A magyar-román határon a csanádpalotai átkelőn a személyforgalomban már nincs fennakadás, de a kamionsor legalább 11 kilométeres - olvasható az Útinform honlapján.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalota határátkelő előtt ismét nagyon erős a tranzit forgalom. 

A személykocsik kiléptetése már folyamatos, a kamionok viszont már 11 km-es sorban torlódtak össze.

Az ártándi átkelő belépő oldalán, azaz Magyarország felé háromórás a várakozás. Ott a kilépő oldalon is erős a tranzit forgalom, ott már 4 km-es a kamiontorlódás.

Napok óta hatalmas a teherforgalmi torlódás a csanádpalotai magyar-román autópálya-határátkelőhely közelében, az M43-as autópályánForrás: MTI/Rosta Tibor

A magyar-román határon a nagylaki átkelőnél szintén erős a forgalom, ott a kilépő kamionoknak két órát kell várakozniuk.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon a bicskei szakaszon, a 39-es és a 40-es km között aszfaltoznak, az esti órákig a külső sávot lezárták.

A komáromi szakaszon, a 108-as km-nél a légvezetékeket javítják. 18.00 óráig mindkét oldalon a külső sávot elkerítették a forgalom elől.

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon az ócsai szakaszon, Budapest felé pedig Lajosmizse térségében a burkolat repedéseit öntik ki. 17.00 óráig váltakozó sávlezárás mellett dolgoznak.

Egyébként közepes, vagy gyenge a forgalom a hazai utakon, még az M0-s autóút déli szektorán is jó tempóban lehet közlekedni - írja az Útinform.

KAPCSOLÓDÓ CIKK